Valkeakosken tennisseuran edustusjoukkue varmisti nousun Suomen korkeimmalle tasolle 3-2 voitolla helsinkiläisestä SATA-tenniksestä. Nousukarsinta ottelu oli todella tiukka, jonka Valkeakoski lopulta käänsi edukseen. VT oli kaksinpelien jälkeen 1-2 häviöllä, mutta ratkaisevat nelinpelit kääntyivät Valkeakoskelle. Ratkaisevaa nelinpeliä Valkeakoski oli häviöllä ja voitto näytti karkaavan, mutta Valkeakoski taisteli upeaan voittoon.

Suoritus oli hieno saavutus, sillä Valkeakoski pelasi koko kauden ilman ulkomaalaisvahvistusta. Joukkue venyi useaan otteeseen tärkeisiin voittoihin läpi kauden ja kova työ palkitaan sarjanousulla. Joukkue pelasi kuitenkin laajalla kokoonpanolla ja moni pelaaja pääsi näyttämään osaamistaan. Valkeakosken tennis palaa korkeimmalle sarjatasolle vuoden tauon jälkeen.