Valkeakosken Tenniksen edustusjoukkue on mukana perjantaina käynnistyvässä SM-liigacupissa.

Turnaus pelataan Tampereen tenniskeskuksessa. Mukana on 8 joukkuetta ja VT puolustaa viime vuoden 4. sijaa.
Joukkueen runko on sama kuin aikaisempinakin vuosina.
Otteluissa pelataan kolme kaksinpeliä ja tarvittaessa kaksi nelinpeliä.
Ykköspelaajana on Jukka Kohtamäki. Kakkos- ja kolmospelaajina ovat aikaisemmilta kausilta tutut Joonas Salonen ja Pauli Partinen. Joukkueeseen ovat tulleet uusina pelaajina Viimeiset vuodet yliopistotennistä pelannut Joel Popov ja alle 18-vuotiaiden Suomen kärkeen kuuluva Oliver Saarinen.
Nelinpeleihin VT:llä on asettaa Männistöistä Tuomas ja Veli-Pekka sekä Valtteri Telinkangas.
Joukkue on laajempi ja tasaisempi kuin aikaisempina kesinä. Tänä vuonna Tennisliiga Cup tulee olemaan tasokkaampi kuin aikaisempina vuosina, sillä lähes kaikki suomen parhaat ovat mukana. Mitali on haaveena, mutta sarjapaikan varmistamisessakin tulee olemaan haastetta. marginaalit ovat pieniä, ja perjantaina on oltava koko joukkueen voimin valmiina saavuttamaan 3 voittoa.
Pelit käynnistyvät:
Pe klo 14
La klo 10
Su klo 10
Sateen sattuessa ottelut pelataan sisällä.