Lohkotennikseen ilmoittautui mukaan upeat 52 tenniksen harrastajaa! Ilmoittautuneet on nyt jaettu pelitason mukaan sopiviin lohkoihin ja jokaiselle lohkolle on tehty oma Whatsapp-ryhmä, jossa voi helposti sopia itselleen sopivat peliajat. Tänä keväänä pelit pelataan 10.2-16.5.2021. Muistattehan, että kaikille halukkaille lohkotennikseen osallistuneille järjestetään hintaan kuuluva nelinpeliturnaus kesän korvalla sen jälkeen, kun lohkotennikset on saatu pelattua loppuun

LOHKOTENNIKSEN SÄÄNNÖT:

Kaikki lohkossa pelaavat kaikkia vastaan. Ottelut pelataan pelitunnin aikana 8 gameen, tilanteessa 7-7 pelataan tiebreak. Jos aika loppuu kesken, tunnin lopussa oleva tulos jää voimaan. Ennen ottelua on sovittava, pelataanko kesken jäänyt ottelu loppuun, jos kentillä on tilaa. Kesken jääneitä gameja tai tiebreakeja ei koskaan lasketa tulokseen.

Pelaajat sopivat itse sopivat peliajat ja varaavat kentän. Kenttämaksu maksetaan puoliksi. Ottelutulokset kirjataan heti matsin jälkeen hallin seinältä löytyvään kaavioon. Voitosta kaksi pistettä, tasapelistä piste ja häviöstä nolla.

Lisätietoa lohkotennikseen liittyvissä asioissa antaa Kari Ahonjoki kari.ahonjoki (a) gmail.com / Puh. 040-7252188

Tsemppiä ja hyviä pelejä kaikille!