Valkeakosken Tennis nousi viime kauden päätteeksi upeasti takaisin TEHO Tennisliigaan. Kauden alku lähestyy ja joukkueemme aloittaa uuden kautensa kotiottelulla lauantaina 14.10. klo 12:00, kun vastaan asettuu Smash.  VT:n joukkue on täynnä intoa ja valmiina antamaan kaikkensa jokaisessa matsissa. Pelaajat toivovat, että yleisö löytää kentän reunalle kannustamaan ja antaa heille tarvittavan lisäbuustin tiukoissa otteluissa.

Myös koko VT:n perhe on isosti mukana juhlistamassa paluuta liigaan. Kutsumme ennen ottelua kaikki lapset ja nuoret paikalle pelaamaan minitennistä klo 10:00 alkaen. Pelaamaan voivat tulla kaikki halukkaat ensikertalaisista jo tennistä pelanneisiinkin. VT:n liigaotteluiden jälkeen jatketaan kansallisen junnukisaan klo 16:00, joten koko päivän ajan voi nauttia tenniksestä!

Chéf Männistö on luvannut laittaa grillin kuumaksi ja Valkeakosken Tennis tarjoaa tapahtuman aikana VT dogeja ja virvoitusjuomia paikalle saapuneille.

Kaikki on siis valmista Liigakauden avaukseen. Tervetuloa Kerhomajalle pelaamaan, nauttimaan ja kannustamaan!