Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Tennis on hieno laji, joka sopii monenikäiselle pelaajalle. Tästä pääset ilmoittautumaan sekä alkeiskurssille, että kokeneimpien pelaajien valmennukseen.

Aikuisten alkeiskurssilla pääset ottamaan tuntumaa lajiin VT:n ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa. Aikuisten alkeiskurssi järjestetään Tehtaan kentällä 5.-7.8. Mikäli ilmoittaudut viimeistään alkeiskurssin päättyessä syyskauden aikuisten valmennusryhmään, saat koko 80 euron arvoisen valmennuksen maksutta! Alkeiskurssi pidetään kahdessa osassa, joko klo 17 alkavassa tai klo 19 alkavassa ryhmässä.

Syyskauden (19.8. – 20.12.) valmennukset:
1 tunti / viikko 342€
1,5 h / vko 513€
Kaikki hinnat sisältävät kenttävuokran ja valmennuksen. Vakuutukset eivät sisälly hintaan. Mukaan voi tulla myös kesken kauden

Alkeisryhmä
Ryhmä on tarkoitettu aloitteleville pelaajille, joilla ei ole pelitaustaa. Kurssilla eteneminen on rauhallista ja tavoitteena on saada lyöntivarmuutta sekä oppia oikea lyöntitekniikka. Ryhmässä on korkeintaan neljä pelaajaa, joten jokaisen toiveet ja tavoitteet voidaan huomioida yksilöllisesti.
Kokeneet pelaajat (jako ryhmiin valmentajan kanssa)
Jatko 1 

Kehitä peliäsi, hio lyöntivarmuuttasi tai aloita uudestaan vanha harrastus. Mikäli sinulla on kokemusta tenniksestä ja haluat ottaa lajissa uuden kehitysaskeleen, tämä on sinulle sopiva ryhmä. Monipuoliset lyönti- ja peliharjoitukset tuovat peliisi lisää laatua ja nautit lajista entistä enemmän.
Jatko 2
Ryhmä niille, jotka omaavat jo pidemmän kokemuksen tenniskentiltä, sarjatenniksestä tai hallisarjasta. Tavoitteena on kehittää omaa peliä taktisesti ja teknisesti, vahvistaa lyöntien voimaa, kierteiden tuottamista sekä liikkumista.