Ladataan Tapahtumat
Tämä tapahtuma on mennyt.

Lohkotennis harrastajille alkaa taas. Tänä keväänä pelit pelataan 10.2-16.5.2021.

Ilmoittautuminen peleihin su 7.2. mennessä!

Säännöt:
Järjestäjä tekee 4-5 pelaajan lohkoja, joissa kaikki pelaa kaikkia vastaan. Ottelut pelataan pelitunnin aikana 8 gameen, tilanteessa 7-7 pelataan tiebreak. Jos aika loppuu kesken, tunnin lopussa oleva tulos jää voimaan. Ennen ottelua on sovittava, pelataanko kesken jäänyt ottelu loppuun, jos kentillä on tilaa. Kesken jääneitä gameja tai tiebrakeja ei koskaan lasketa tulokseen.

Ottelutulokset kirjataan heti matsin jälkeen hallin seinältä löytyvään kaavioon. Voitosta kaksi pistettä, tasapelistä piste ja häviöstä nolla.
Kisamaksu on 20 € VT:n jäseniltä ja 30 € ei-jäseniltä. Kisamaksu ei sisällä kenttiä, mutta kaikille halukkaille lohkotennikseen osallistuneille järjestetään hintaan kuuluva nelinpeliturnaus kesän korvalla sen jälkeen, kun lohkotennikset on saatu pelattua loppuun. Lasku lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettavaan sähköpostiin. Lohkoille luodaan Whatsapp-ryhmät aikataulujen tarkempaa sopimista varten. Kaavion ”kotipelaajaksi” merkitty varaa kentän ja pelaajat sopivat keskenään miten kentän maksu tasataan. Lohkot pyritään tekemään pelitason mukaan ja sekalohkojakin saatetaan nähdä.
Tervetuloa mukaan!