Ladataan Tapahtumat

Minitennis syksy 2021 

Minitenniksen tavoitteena on saada lapset innostumaan tenniksestä. Harjoituksissa opetellaan tenniksen lajitaitoja monipuolisin opetusmenetelmin leikinomaisuutta unohtamatta. Tärkeänä osana on myös motoristen perustaitojen harjoittelu. Harjoitusten lisäksi oppilaille tarjotaan myös mahdollisuus osallistua minitenniskisoihin ja muihin seuran tapahtumiin. Minitennikseen voivat osallistua v. 2014-2016 syntyneet lapset. 

Ryhmät kokoontuvat keskiviikkoisin klo 18 Kerhomajan hallissa ja perjantaisin klo 17 Kerhomajan hallissa 

Syyskauden hinta  1 krt/vko  200 € 

  2 krt/vko 360 € 

Oheistapahtumat kuuluvat kausimaksuun 

 Minitenniskisat 

Lotilan hallissa klo 10-12 

la 5.9. , 2.10., 13.11. ja 3.12. 

 Minitennisdisco 

Perjantaina 5.11. klo 18 Lotilan hallissa. 

Minitennistä musiikin tahtiin,leikkejä ja pikku purtavaa. Ota kaverisikin mukaan !! 

 Joulujuhla

Koko perheen liikunnallinen joulujuhla la 18.12. klo 11 Kerhomajan hallissa 

Yleisohjeet ilmoittautumisesta:

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti Valkeakosken Tenniksen kotisivujen kautta viimeistään keskiviikkona 11.8. Otamme mahdollisuuksien mukaan pelaajia myös kesken kauden ryhmiin, jos tilaa on. Voit ottaa tällöin suoraan yhteyttä valmennuspäällikkö Matti Koskenalustaan valmennus@valkeakoskentennis.fi /050-4912427 

Valmennusmaksut laskutetaan alkusyksystä. Halutessasi voit myös maksaa kahdessa osassa, ilmoita siitä valmennuspäällikölle. Ilmoittautumalla pelaaja sitoutuu koko syyskaudelle (16.8.-23.12.), irtisanomisaika on neljä viikkoa. Pelaajia ei ole vakuutettu seuran toimesta.  

Pitkäaikaisesta (yli kuukauden) sairaudesta tai loukkaantumisesta on heti tehtävä ilmoitus ja lähetettävä lääkärintodistus sähköpostilla valmennus@valkeakoskentennis.fi Omavastuu on näissä tapauksissa neljä viikkoa ja aika lasketaan saapuneesta ilmoituksesta. Poissaolotunteja on mahdollista myös korvata, mikäli samantasoisissa ryhmissä on tilaa.  

Ryhmät jatkavat automaattisesti myös kevätkaudella. Pelaajien tulee ilmoittaa viimeistään 10.12. mikäli eivät aio jatkaa syyskauden jälkeen. 

Kaikkien harjoituksiin osallistuvien tulee olla seuran jäseniä. Vuoden 2021 jäsenmaksut ovat 20 € juniorit ja 40 € aikuiset. 

Tervetuloa mukaan!